L’Hospitalet de l’Infant acull aquest mes un nou cicle de conferències sobre curiositats científiques

Cartell cicle conferències sobre curiositats científiques

El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un nou cicle de conferències sobre curiositats científiques aquest 2020, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Diputació de Tarragona. El cicle consta de tres conferències, a càrrec d’experts en la matèria, que tindran lloc els propers dilluns de gener, a les 19.30h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La primera, la del 13 de gener, es titula“La astrología. Un mito estrellado” i va anar a càrrec del doctor enginyer industrial Ferran Tarrassa Blanes.

La segona, la del 20 de gener, anirà a càrrec del físic nuclear, divulgador i investigador científic Javier Castelo Torras, i es titula “Vera Rubin i la matèria fosca”.

El ponent Eduard Prats Alonso, doctor en Medicina, especialitat aparell digestiu i professor associat de la URV, serà l’encarregat de la tercera i última conferència, que tindrà lloc el dia 27 de gener i porta per títol “L’aparell digestiu com a motor de l’evolució de les espècies”.