Tallers de música per a les famílies a l'Hospitalet

L'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat uns tallers de musicoteràpia preventiva i estimulació musical, adreçats a les famílies que tenen nens de 0 a 2 anys. A Ca la Torre de Vandellòs es van oferir dues sessions dissabte passat, 28 de gener; i  a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet s'hi oferiran les properes: el dissabte 11 de febrer, a les 10.30 i a les 11.15 h. A l'Hospitalet de l'Infant s'hi han programat dues sessions més per al dia 11 de març, també a les 10.30 i a les 11.15h, a la mateixa sala.
 
Totes les sessions van a càrrec de la professora de l'Escola Municipal de Música, Susanna Sarrà, que habitualment realitza activitats a les llars d'infants municipals -jocs musicals i d'estimulació musical- només per als alumnes. 
 
L'objectiu dels tallers és que els pares i mares acompanyin els seus fills en el seu procés de creixement. I és que com explica la Susanna Sarrà, a través de la música i el joc, el nen desenvolupa les seves capacitats emocionals, expressives, sensorials, musicals, cognitives i motrius, entre altes.
 
Les famílies interessades a apuntar-se als tallers han de posar-se en contacte amb la professora, a través del telèfon 636 169 776. La inscripció és gratuïta.