L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant augmenta l’oferta d’activitats de pàdel i tennis

Davant la gran la demanda pel que fa les activitats de pàdel i tennis, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix un major nombre de cursos i  tornejos. “La nostra voluntat és seguir incrementant el nombre de persones que fan esport, per aquest motiu, des de l’Àrea d’Esports volem donar resposta a les peticions que els nostres veïns ens fan arribar”, ha explicat la regidora d’Esports, Pilar Morales.

 

Durant la present temporada estan programades diverses competicions de pàdel i tennis al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: un Torneig Obert (al març), la Lliga Municipal (a l’abril i maig) i la Lliga Interclubs de Pàdel a les Terres de l’Ebre (d’octubre al juny).

 

Una de les novetats és que l’Àrea de Raqueta organitza cada mes, d’octubre a febrer, un Torneig Express de Pàdel i Tennis. Aquests tornejos es caracteritzen perquè es juguen en un cap de setmana i els partits tenen una durada de 30 minuts. Són molt dinàmics i permeten jugar un mínim de 4 partits a cada parella, cosa que afavoreix la varietat en els enfrontaments i l’equilibri dels nivells de joc. Per altra banda, també com a novetat, l’Àrea d’Esports participarà als Jocs Esportius Escolars del Baix Camp en la disciplina de tennis, en les categories de prebenjamí a infantil.

 

Així mateix, destaca l’augment d’un 30% el nombre d’inscripcions  en els cursos de pàdel, raó per la qual aquesta temporada s’han incrementat les classes d’aquesta modalitat de raqueta.

 

L’augment de la utilització de les pistes de pàdel ha fet que l’Ajuntament decidís ampliar l’equipament de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest projecte, que es durà a terme durant l’any 2014, pretén millorar la qualitat del servei d’aquesta àrea esportiva amb la construcció de dues noves pistes de pàdel al costat de les existents actualment, situades a la zona Àster d’Hifrensa

 

Els interessats en apuntar-se als cursos i activitats, ho poden fer: a la Piscina Municipal Coberta de l`Hospitalet de l'Infant i al Gimnàs de Vandellòs. Més informació a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat