Notícies

Logo de l'Altaveu Ciutadà
Ja fa tres anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.  
El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) posa a l’abast per aquest 1r semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
Exemple d'aplicació de la nova imatge corporativa de l'Ajuntament
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit, per acord plenari del 9 de març, implantar una nova imatge corporativa per establir i reforçar l’ús institucional i protocol·lari de l’escut heràldic i desenvolupar una imatge actual i propera de l’ens i dels serveis que ofereix als veïns del municipi.   La nova imatge, elaborada per la dissenyadora gràfica Eva Alonso, presenta una nova aplicació modernitzada de l’escut, un color representatiu del municipi i una tipografia pròpia.  
Una imatge de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del 9 de març
El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat inicialment el projecte bàsic i d’execució de la reforma i ampliació de l’Escola Municipal de Música, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PDeCAT, ERC, PP i FiC). Aquest projecte té com a objectiu adequar les instal·lacions de l’Escola, situades al carrer Alamanda de l’Hospitalet de l’Infant, a les necessitats actuals del centre.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
En aquests moments tenim diversos processos selectius en marxa. En concret, hem obert unes convocatòries per a la constitució d’una borsa de treball de places d’agent interí de la policía local i d’informadors turísitcs i també per a la contractació d’un monitor del Casal de Joves i per a la cobertura d’un lloc d’oficial electricista. De la mateixa manera, a hores d’ara és oberta la primera convocatòria del Pla d’ocupació municipal.
Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en la concessió de l’ús i explotació dels serveis de temporada a les platges del municipi per l’any 2017 poden presentar les seves ofertes fins al 22 de març, a les 14 hores, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).  
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades en la concessió de l’ús, explotació i aprofitament de les instal·lacions del bar de les pistes de pàdel, tennis i futbol de la zona esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant poden presentar les seves ofertes fins al 31 de març, a les 14 hores, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC). El termini per fer-ho va finalitzar el passat 17 de febrer, però com que no es va presentar cap oferta, el concurs va quedar desert i l’Ajuntament ha iniciat novament el tràmit per tornar a licitar aquesta concessió.  
Cartell de la campanya "Menja i guanya" 2017
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa la campanya promocional “Menja i guanya!”.
Logo de la Diputació de Tarragona
L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona per tal de millorar la gestió i la qualitat de l'aigua de consum humà. L'import de la subvenció, que ascendeix a 3.668,77 euros, l'ha destinat a automatitzar la cloració al dipòsit de l'Almadrava i Masriudoms i a  garantir, d'aquesta manera, un nivell constant en l'aigua d'aquest element i la salubritat de l'aigua de consum humà.
Foto de grup dels alumnes de 3r que han visitat la Casa de la Vila
Els alumnes de 3r de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han visitat aquest divendres 10 de març la Casa de la Vila, amb les seves tutores i la directora del centre educatiu.