Notícies

  "Com a Masriudoms enlloc". Sota aquest eslògan, Masriudoms celebra la seva festa major del 21 al 26 de juliol.   Així, divendres a la tarda es va fer la tradicional encesa de traques. A les 21h es va celebrar el sopar de germanor a la plaça de la Font seguit de l'espectacle Improshow i la música del Dj Kiko.   Dissabte 22, va ser el torn de la caminada popular, a més del vermut electrònic anys 80 i un dels actes més emotius de la festa major de Masriudoms, l'homenatge a la seva gent gran.  
Acte oficial de la Bandera Blava a la Platja de l'Arenal
La Bandera Blava oneja ja a tres platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: a la de l’Arenal, a la de la Punta del Riu i a la del Torn. L’acte oficial d’hissada de la bandera ha tingut lloc aquest dissabte 8 de juliol al matí a la Platja de l’Arenal, davant de la Base Nàutica; i ha anat a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; i de la regidora de Turisme, Elidia López, acompanyats per diversos representants municipals.  
Signatura de la Declaració per l’impuls de la concertació territorial al Camp de Tarragona
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va signar, el passat dijous 6 de juliol, la Declaració per l’impuls de la concertació territorial al Camp de Tarragona. La declaració preveu el compromís prioritari de desplegar estratègies d’ocupació i desenvolupament efectives als territoris del Camp de Tarragona.   L’alcalde, Alfons Garcia, va signar la declaració en nom de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Igualment ho van fer representants dels ajuntaments de Reus, Tarragona i Valls, i del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.  
Logo de l'aplicació gratis per a mòbil de l'Ajuntament: VH APP
Les regidories de Cultura, Esports, Festes i Turisme han unit esforços per oferir aquest estiu una agenda d’activitats molt variada, adreçada a tots els públics, al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Entre les propostes que han preparat per a la temporada estival, hi destaquen els espectacles d’animació al carrer (sobretot de circ) que hi haurà tots els dimecres de juliol i agost (excepte els dies 16 i 30 d’agost), a les 19.30h, a l’Hospitalet de l’Infant, en concret, a la Plaça Berenguer d’Entença, Catalunya o de l’Almadrava.  
Festival Internacional de Guitarres de l'Hospitalet de l'Infant
  Les persones interessades a assistir als concerts del Festival Internacional de Guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2017 ja poden reservar les entrades, a través de la pàgina web de l’esdeveniment: www.guitarfesthospitalet.cat (enviant un correu a l’apartat de “Contacte”). Per a les persones que facin la reserva abans del 26 de juliol, el preu de les entrades serà de 6 euros.  
Façana de l'hospital gòtic de l'Hospitalet de l'Infant
N’hi ha dues de noves, a l’hospital gòtic: una per a famílies; i una altra nocturna, amb tast de vins inclòs  
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves, "amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat la regidora d'Esports, Cristina Borràs.  
Una imatge del desfibril·lador que s'ha col·locat a la Plaça Berenguer d'Entença
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha instal·lat dos nous desfibril·ladors al municipi. En concret, a la Plaça Berenguer d’Entença i al Port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant. Amb aquests ja són 12 els desfibril·ladors automàtics que hi ha al municipi, distribuïts en diferents equipaments i espais de la via pública.  
Foto de grup dels esportistes locals reconeguts
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reconegut públicament els èxits de més d’un centenar d’esportistes locals en la temporada 2016/2017. Ho ha fet en un acte celebrat el dilluns 3 de juliol al vespre al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. En record d’aquest homenatge, l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora d’Esports, Cristina Borràs, van lliurar-los un trofeu commemoratiu.
Una imatge de la sessió plenària del 21 de juny
El Ple de l’ Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la memòria per a la construcció i posada en funcionament d’un centre residencial per a persones grans a l’Hospitalet de l’Infant, amb els vots a favor del PSC, PDeCat, PP i FIC i l’abstenció d’ERC. En el mateix punt de l’ordre del dia del ple municipal que va tenir lloc ahir dimecres 21 de juny, es va acordar que, per dur a terme aquest projecte, el consistori demani una subvenció a l’Empresa Nacional de Residuos Radioactivos (Enresa).