Notícies

Cartell de les XVIII Jornades de la tonyina de l'Hospitalet de l'Infant
Fins a l’11 de juny, a una desena de restaurants s’hi oferiran menús i tonyi-tapes  
Imatge de l'Altaveu Ciutadà
Aquí podeu consultar els principals resultats de la novena consulta realitzada en el marc del projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant enquestes periòdiques sobre temes municipals d’interès.
D’acord amb el que disposa l’article 5 del Reglament 3/95 de 7 de juny, dels jutges de pau, se sotmet a convocatòria pública la vacant de jutge de pau titular i suplent del jutjat de pau d’aquest terme municipal per finalitzar el termini de quatre anys de l’actual jutge de pau.
Foto de grup de la cloenda dels cursos de català
El dia 23  de maig, a les 18.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere ha tingut lloc l’acte de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua que promouen l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).  
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades a aconseguir la concessió administrativa per dur a terme l'explotació, neteja i ús de les instal·lacions del bar del Casal de Masboquera poden presentar les seves ofertes fins a l'1 de juny,  a les 14 hores, a les oficines municipals d'atenció ciutadana. El plec de clàusules econòmico-administratives es pot consultar al Perfil del contractant.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Les persones interessades a aconseguir la concessió administrativa per dur a terme l'explotació, neteja i ús de les instal·lacions del bar del Casal d'avis de l'Hospitalet de l'Infant poden presentar les seves ofertes fins a l'21 de juny,  a les 14 hores, a les oficines municipals d'atenció ciutadana.
Finalitzarà el 15 de juny, a les instal·lacions del Viver d’Empreses
La inauguració d’aquest esdeveniment esportiu, previst del 25 al 29 de juny, tindrà lloc al Camp de futbol de l’Arenal del poble  
Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu i el Port Esportiu reben el distintiu Bandera Blava 2017   Les platges de l’Arenal, el Torn i la Punta del Riu, a més del Port Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, han obtingut un cop més el distintiu de la bandera blava. Es tracta d'un guardó de qualitat reconegut internacionalment que atorga un jurat internacional de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac).  
L'alcalde, Claudina Serra, Joan Gálvez i Teo Castillo, amb les bitlles antigues
Joan Gálvez Perelló i Claudina Serra Barberà han donat al Grup de Bitlles del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant el que es considera el joc de bitlles més antic de l’Hospitalet de l’Infant. Aquests veïns del poble són propietaris d’un conjunt de sis bitlles i tres bitllots de diferents mides, que creuen que són d’interès per a la col·lectivitat pel seu valor informatiu i cultural i volen afavorir-ne la preservació i divulgació.