Notícies

Membres que han signat el conveni de col·laboració amb l'Estació Nàutica, a l'stand de Catalunya a Fitur
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha renovat el seu conveni intermunicipal de col·laboració amb l’Estació Nàutica Costa Daurada. La signatura ha tingut lloc en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur. Aquest document, que es firma cada any, és el que regula la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.
Festa de l'oli de l'any 2017
La Cooperativa Agrícola de Vandellòs ha organitzat per al proper diumenge 21 de gener la XIV Festa de l’Oli Nou a les seves instal·lacions (situades a la Ctra. Hospitalet-Móra s/n), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i del grup de bitlles del poble.  
Imatge del flyer del carnaval de l'Hospitalet de l'Infant 2018
Com cada any, la comissió de festes de l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat el concurs de disfresses en categoria individual, comparsses, carrosses i infantil o juvenil. El termini màxim per apuntar-s'hi és el dia 6 de febrer, a l'Oficina de Turisme del poble. El jurat estarà format per la Xaranga Suquet Calero que estarà durant tota la rua i s'atorgaran tres premis per categoria.
Una imatge de la retirada dels mòduls prefabricats de l'Escola Municipal de Música
Ara, a mitjan de gener, han començat les obres de reforma i ampliació de l’Escola Municipal de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Aquestes obres serviran per adequar les instal·lacions de l’Escola a les necessitats actuals del centre, que està ubicat al carrer Alamanda de l’Hospitalet de l’Infant. Amb aquesta finalitat, es reformarà l’edificació existent per millorar-ne les seves prestacions d’aïllament tèrmic i acústic, de seguretat i de salubritat; i s’ampliarà, perquè pugui albergar l’augment d’alumnes que té any rere any.  
Logo TOKL2
El proper mes de febrer s’estrenarà el nou programa ‘Tok’l 2’, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Aquest programa posa a l’abast del col·lectiu jove de tots dos municipis una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles.  
Fotografia de la visita dels alcaldes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp a Calatayud
L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, acompanyat del regidor d'Urbanisme, Vicente Pérez han visitat les vies verdes del Ribota i del Jiloca de Calatayud. Es tracta d’un camí natural que discorre per les antigues vies del ferrocarril i que compta amb 9 quilòmetres de longitud.  
Lliurament del premi a la millor tapa al Bar D'Tapas, ubicat a la Plaça del Pou
L’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç positiu de la II Ruta de Tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la Regidoria de Turisme, per al període comprès entre el 30 de novembre i el 10 de desembre. I és que, segons ha informat el nou president de l’entitat, Jordi Orriols, durant aquest període es van servir més de 4.000 tapes en els 11 establiments participants.  
Fotografia dels assistents a la signatura del conveni Corner, d'aquest 2018
Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada, entre els quals hi ha l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant,
Una imatge del carrer Escoles de l'Hospitalet de l'Infant, en obres
A mitjan de gener han començat  les obres de millora del tram final del carrer Escoles de l’Hospitalet de l’Infant, situat al costat de la carretera de Móra, davant de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Amb la reurbanització d’aquest tram de carrer, de 250 metres quadrats, l’Ajuntament pretén continuar el procés de millora de la qualitat de l’espai públic del nucli antic del poble, iniciat fonamentalment a l’entorn de la Plaça Catalunya. L’objectiu de la remodelació és potenciar les zones de vianants, fer-les més atractives i còmodes i tranquil·litzar la circulació rodada.  
Logo de les Terres de Mestral (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip)
La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha posat en marxa el projecte del Club de producte turístic de Terres de Mestral. Es tracta  d’una aliança estratègica entre el sector públic i el sector turístic privat del territori, mitjançant l’esforç comú, la creació i la gestió d’un producte turístic sostenible.