Notícies

Logo del Consorci per a la Normalització Lingüística
Els cursos s’imparteixen a Reus, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Falset   Aquest abril han començat a Reus, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i Falset  els cursos de català per a adults del tercer trimestre del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus (CNL).  
Fotografia de contractats pel Pla d'Ocupació Municipal
L’Ajuntament ha contractat una quarantena de veïns del municipi en situació d’atur, d'acord amb criteris socioeconòmics, en el marc de la primera convocatòria del Pla d’ocupació municipal (POM) de 2019. El consistori ha reservat novament una quota de les places a la contractació de veïns amb discapacitat, per evitar el risc d’exclusió social d’aquest col·lectiu, que té problemes per accedir al mercat laboral.
Acte de la signatura de l'acord amb l'Associació de Restauració i Hoteleria
L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora de Turisme, Elidia López; i el president de l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors, Jordi Orriols han signat el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.   
Imatge del Dia de l'Arbre de l'Escola Valdelors
Els alumnes de l’Escola Valdelors de Vandellòs han celebrat aquest divendres 4 d’abril el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquesta seixantena de nens i nenes han plantat xops a la zona del barranc, davant del rentador; i plantes aromàtiques com farigola i romaní al pati de l’escola. Per fer-ho, han comptat amb l’ajut dels seus mestres i de l’equip de Medi Ambient del consistori.  
Cartell de la Trobada de Dones del Baix Camp a l'Hospitalet de l'Infant
L’Hospitalet de l’Infant acollirà properament la Trobada de Dones que anualment promou la Federació  de Dones del Baix Camp. En aquest esdeveniment, que estan organitzant l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Grup de Dones Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant per al proper dissabte 4 de maig, és previst que hi participen més de 200 dones d’una quinzena d’entitats diferents de la comarca.  
Imatge de l'acte de la signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'associació de comerciants
L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i la nova presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), Inmaculada Morera,  han signat el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.   
Fotografia del Ple de l'1 d'abril
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat compte de la la liquidació del pressupost municipal de 2018. El més destacat d’aquests comptes, que tenien un pressupost inicial de 17.858.000 €, és que presenten un superàvit de 959.000 €. Pel que fa al romanent de tresoreria, aquest és de 7.559.000€.  
Fotografia del Dia de l'Arbre a l'Hospitalet de l'Infant
Els alumnes de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han celebrat aquest divendres 29 de març el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquests 600 nens i nenes, repartits per grups, han plantat vegetació a diversos punts del poble. En concret, han plantat pins a la zona de l'Alcantarilla Gran, xops a la Punta del Riu, baladres al polígon industrial; i plantes aromàtiques a l'escola (romaní, farigola i espart).
Cartell VII Jornades de comunicació
Per setè any consecutiu, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i el Campus Extens de la URV a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat les Jornades de la comunicació, amb uns ponents de reconegut prestigi professional, per aquest mes d’abril.