L’Ajuntament lamenta la mort de l’exalcalde del municipi, Carles Barceló Vernet

Imatges d'arxiu de Carles Barceló Vernet
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant lamenta la pèrdua de l’exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Carles Barceló Vernet, traspassat aquest dimecres, 8 de gener, als 82 anys d'edat. Barceló va entrar en la política municipal l'any 1983 encapçalant la llista de l'Agrupació Electors de Vandellòs i va estar quatre anys com a regidor. En les següents eleccions, les del 1987, va aconseguir l'alcaldia, en aquest cas amb Convergència i Unió, i la va mantenir fins l'any 1997. Quan faltaven dos anys per esgotar la legislatura va renunciar al càrrec a favor de Josep Castellnou Barceló, número dos de la seva llista.
 
D'aquests deu anys d'alcaldia de Carles Barceló destaquen fites tant importants per al municipi com: la inauguració de la Casa de la Vila i el Parc de Bombers de l'Hospitalet de l'Infant; de la Clínica Rural de Vandellòs i el Centre d’Assistència Primària de l'Hospitalet; del Polígon Industrial Les Tàpies I; o del Passeig Marítim de l’Hospitalet, entre d’altres.

Avui dijous 9 de gener, es pot visitar la capella ardent al Tanatori de l’Hospitalet de l’Infant i l’enterrament tindrà lloc demà divendres, 10 de gener, a les 12 del migdia a l’església Parroquial de Vandellòs.