Principals resultats de la darrera consulta de l’Altaveu Ciutadà de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (onada 11)

En la pàgina web de l’Altaveu Ciutadà estan penjats ja els principals resultats de  la darrera consulta que s'ha fet als veïns i veïnes  majors de 15 anys que han pres part en aquesta 11a onada (un total de 65 persones): https://bit.ly/2Pzuzwu.
 
En aquesta enquesta, s’ha preguntat als participants sobre els temes d’actualitat sobre els quals es parla al carrer, sobre les percepcions que tenen envers les festes i activitats d’estiu del municipi i envers les activitats i serveis esportius municipals. També se’ls ha demanat que valorin els esdeveniments esportius celebrats al municipi i el nou consistori. 
 
L’Altaveu Ciutadà  és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès. Les aportacions recollides serveixen per ajudar a l’Ajuntament a dissenyar o redirigir les seves actuacions.
 
Aquest projecte vol fomentar la col·laboració i participació de la ciutadania del municipi en la gestió municipal, garantir una escola activa de les opinions, per  tenir-les en compte a l’hora de prendre les decisions.
 
Per aquest motiu és molt important que al llarg del temps pugui apuntar-s’hi nova gent que aporti també els seus punts de vista i els seus suggeriments. Les persones interessades a participar-hi només cal que entreu en la pàgina web www.vandelloshospitalet.altaveuciutada.cat (a la banda esquerra del web municipal hi trobareu l’accés).